ارزهای رمزنگاری شده در آینده‌ای دور جایگزین اسکناس می شوند

به نقل از روابط عمومی‌ اتاق بازرگانی تهران، سیدحسین سلیمی با اشاره به ارزهای رمزنگاری شده به عنوان بستر نوین مالی و حذف اسکناس گفت:

بلاک چین و ارزهای مجازی هنوز به عنوان پول در کشورهای مختلف دنیا به رسمیت شناخته نشده‌اند؛ در بخش خصوصی با دعوت از کارشناسان بین‌المللی در مورد ارزهای مجازی بررسی‌هایی انجام شده است که نشان می‌دهد تنها یک کشور در تلاش برای شناسایی ارزهای مجازی به عنوان پول است و ۹۹ درصد کشورهای جهان هنوز بیت کوین و دیگر ارزهای مجازی را به عنوان پول به رسمیت نمی شناسند و سیستم بلاک چین را نمی پذیرند.

 

 عضو هیات مدیره بانک خاورمیانه افزود:

یک دلیل مشخص برای عدم شناسایی ارزهای مجازی به عنوان پول مغایرت رواج استفاده از آنها در جامعه جهانی با قانون پولشویی است.

به گفته وی، براساس قانون پولشویی نقل و انتقال وجوه مختلف ثبت می شود تا بستر ایجاد فساد کاهش پیدا کند و پولی برای معاملات مشکوک از جمله مواد مخدر یا حمایت از تروریسم جا به جا نشود اما استفاده از ارزهای مجازی برای خرید کالا و خدمات در کشورهای مختلف نقض این قانون است. بیشتر کشورها به همین دلیل با رواج ارزهای مجازی مخالفت کردند و بانک مرکزی ایران هم این ارزها را به رسمیت نمی‌شناسد.

وی ادامه داد:

به تازگی خبری در ارتباط با طرح به رسمیت شناختن ارز مجازی به عنوان پول در نروژ مطرح شده است و شاید نروژ به عنوان اولین کشور دنیا این ارز را به عنوان یک واحدپولی به رسمیت بشناسد. در دیگر کشورهای اروپا و ایالات متحده آمریکا ارز مجازی به رسمیت شناخته نشده است هرچند پیش بینی ها می گوید که در آینده ای دور اسکناس حذف خواهد شد و این ارزهای مجازی است که در نقل وانتقال ها به کار خواهد آمد.

سلیمی تاکید کرد:

در واقع در آینده دیگر اسکناسی در جیب ندارید که آن را لمس کنید بلکه در یک دفتر مجازی ارزهایی دارید که می‌توانید با آن کالا و خدمات بخرید یا آن را به هر جای دیگر دنیا که خواستید منتقل کنید. در آینده نزدیک اما به نظر نمی‌رسد کشورها در ارتباط با به رسمیت شناختن پول مجازی به توافق همگانی برسند چرا که باید از نظر قانونی هم در این باره به وضعیت جدیدی رسید.

[related_post themes="flat" id="36042"]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *